LICZY SIĘ KAŻDA ZŁOTÓWKA. POMOŻESZ ?

BIC (Swift): RCBWPLPW

Jesteśmy ORGANIZACJĄ POŻYTKU PUBLICZNEGO

Podaruj nam 1% podatku

5 milionów złotych na regionalne fundacje i stowarzyszenia

Pomagać jest naprawdę łatwo. Klienci drogerii Rossmann pomagają okazując przy codziennych zakupach Wirtualną Kartę Klubu Rossmann. Każda taka transakcja w okresie od 2 stycznia do 31 października to wsparcie lokalnych organizacji pomagających dzieciom, samotnym matkom, seniorom, bezdomnym, chorym i zwierzętom.

W 2018 r. wsparcie otrzymają 222 fundacje w całej Polsce, wybrane przez członków Klubu Rossmann w drodze głosowania na stronie dedykowanej akcji: www.rossmann.pl/pomagamy.

W każdej drogerii Rossmann, jak również w menu „Znajdź drogerię” na stronie rossmann.pl i w aplikacji, umieszczona jest informacja, na którą instytucję z regionu dana placówka zbiera pieniądze.

Cel akcji to przekazanie wybranym organizacjom produktów o wartości 5 mln zł. O tym, jakie to będą produkty zdecydują same fundacje. W ten sposób najlepiej zostaną zrealizowane ich potrzeby.

Pomagają nam...

Biuro Rachunkowe Renata Kumor
księgowość fundacji i stowarzyszeń
tel. 726-130-006
e-mail: renatakumor.br@gmail.com

Testament Kochanego Psa

Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają. Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak:

• mój szczęśliwy dom
  • moją miseczkę i posłanie
  • kolana, na których kładę głowę
  • ręce, które głaszczą
  • głos, który mnie woła
  • serce, które mnie kocha

zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie.
Kochany Człowieku! Twoja miłość to wszystko co mam, więc gdy odejdę nie mów "już nigdy nie pokocham innego psa" lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje.

Twój Pies

Nasza gazetka...