Chryziu

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Jest młodym i energicznym kotkiem, stale chce się bawić, skacze na kotkę. Ciągła izolacja młodego kociaka źle wpływa na jego psychikę. Kotek jest czysty, odrobaczony i zaszczepiony, ma ok. 6 m-cy.

Thelma i Louise

Telefon kontaktowy: 667 969 456 lub 691 504 333

Dwie ok. 9 mies. bliźniaczo podobne do siebie siostrzyczki. Wesołe, trochę szalone :), cudowne, łagodne, przyjazne, tolerują inne koty. Odpchlone, odrobaczone i wykastrowane.

Bogusia

Telefon kontaktowy: 667 985 709 (prosimy dzwonić po godzinie 15)

Roczna kotka szuka wymarzonego domu. Koteczka jest bardzo delikatna i wrażliwa. Wybiera sobie ukochanego domownika i okazuje mu swoją miłość. Dobrze dogaduje się z innymi kotami.

Nuka

Telefon kontaktowy: 667 969 456

4 mies. wesoła koteczka, wulkan energii :D. Dogaduje się z kotem i psem. Zdrowa, odpchlona, odrobaczona, zaszczepiona.

Dalia

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Dalia to ok. 2-letnia kotka, duża i masywna. Taka pantera :), z charakteru również ;). Niezależna i intrygująca, ma swój charakterek :). Uwielbia zabawę z innymi kotami, jak trzeba zadowoli się kocimi zabawkami i drapakiem :). Nie jest typem słodkiego miziaka a raczej wolnej i swobodnej kocicy. Zdrowa, odpchlona, odrobaczona, wykastrowana.

Axel i Szczęściarz

Telefon kontaktowy: 667 969 456

To dwa wyjątkowe kocurki :). Oba niepełnosprawne, po wypadkach komunikacyjnych. Axel (szaro-biały) ma ok. 4 lat, jest trójłapkiem po amputacji kończyny przedniej. Jest kotem spokojnym, bardzo dużo śpi ale w czasie aktywności pogoni każdego, kto stanie mu na drodze :). Lubi być głaskany, czasami lekko złapie ząbkami za rękę. Nie jest namolny, dyskretnie dopomina się o uwagę. Ma cudowne, mądre spojrzenie. Szczęściarz (czarny, z białymi łatkami) ma ok. 2 lat, przeszedł bardzo poważny uraz, jego stan był krytyczny. Przednia prawa łapka jest zespolona drutem, nie widzi na prawe oczko, często ślini się. To wesoły i aktywny kocur, bawi się ze wszystkimi kotami w domu tymczasowym, nie wchodzi w konflikty. Kocha ludzi. Przychodzi nad ranem do łóżka :), łazi po klawiaturze, pyszczkiem ociera się o twarz :). Wykastrowane, odpchlone i odrobaczone. Z racji swojego inwalidztwa mogą zamieszkać tylko w bezpiecznym domu (osiatkowane okna i balkon).

Kalina

Telefon kontaktowy: 667 985 709

Cudowna koteczka, 4,5 msc. Jest naprawdę wyjątkowa, jakiś czas temu miała poważny uraz pyszczka. Do tej pory nie odzyskała pełnego zakresu ruchu szczeką. Czy to jest jakaś przeszkoda? Nie! Wcina jedzonko bez problemu i suche, i mokre. Bawi się jak inne młode koty, prawdziwy z niej szatan :) Jest niezwykle urokliwa, w przerwach pomiędzy zabawą śpi na łóżku tuląc się.

Malvin

Telefon kontaktowy: 667 985 709

Kto pokocha rocznego kocurka - TRÓJŁAPKA? Kto da mu dom, taki na zawsze? Może i nie jest 3 miesięcznym kociakiem, ale na pewno kocha tak samo i odda swoje całe serduszko za kawałek miejsca w domu i w sercu. Jest cudownym, tulaśnym kotkiem. Potrzebuje dużo pieszczot i zabawy. Akceptuje inne koty, jest prawdziwą duszą towarzystwa. Szuka domu niewychodzącego i w pełni bezpiecznego.

Joki

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Przecudna JOKI. Ma ok. roku, jest drobniutka. Kocha człowieka, uwielbia siedzieć na kolanach. Niezwykle kontaktowa i otwarta. Wysterylizowana, odpchlona i odrobaczona. Czeka na dom... stały (lub choć tymczasowy).

Wiktoria

Telefon kontaktowy: 667 969 456

To kotka bardzo wrażliwa, delikatna i płochliwa. Potrzebuje domu bez innych zwierząt, gdzie spokój i cierpliwość nowych opiekunów sprawi, że całkowicie otworzy się na człowieka. Wysterylizowana, odpchlona i odrobaczona. Ma ok. 2 lat.

Guliwer

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Guliwer, brat Zeusa. Wykastrowany, odpchlony i odrobaczony. Guliwer jest dostojny i zdystansowany, dużo mniej namolny niż Zeus :D.

Kenia i Ciekawek

Telefon kontaktowy: 518 224 544

Ok. 2-letnia Kenia i jej ok. roczny synek Ciekawek. Adopcja razem lub osobno. Koty są wykastrowane, odpchlone i odrobaczone. Oswojone, mieszkają z dwoma kotkami. Kenia z białą plamką.

Maja i Gucio

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Maja i Gucio. Dwa wesołe, zdrowe i "kuwetkowe" kociaki. Mają ok. 2,5 miesiąca. Odpchlone i odrobaczone. Adopcja razem lub osobno.

Szarik

Telefon kontaktowy: 667 985 709 (dzwonić po godz. 15)

Cześć, może mnie ktoś jeszcze pamięta? Teraz już jestem rocznym kocurkiem I czekam na cudowny dom. Może to właśnie Ty chcesz mnie pokochać? Jestem kochanym tulaskiem a jednocześnie wulkanem energii I wszędzie mnie pełno.

Ewelinka

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Starsza Pani (90 lat) bardzo prosi o dom dla swej kotki Ewelinki. Martwi się o kotkę, co się z nią stanie kiedy zabraknie Pani... Jaka jest Ewelinka? Koteczka lubi pieszczoty, mizianie, głaskanie po główce. Ewelinka jest łagodną koteczką w stosunku do innych kotów i do człowieka. Jednak musi trafić do osoby, która da jej czas na przyzwyczajenie się i zaufanie nowemu człowiekowi, który obdarzy ją miłością,troską i opieką . Kotka jest wysterylizowana, ma ok. 4 lata. Ewelinka dotąd żyła na podwórku.