Malvin

Telefon kontaktowy: 667 985 709

Kto pokocha rocznego kocurka - TRÓJŁAPKA? Kto da mu dom, taki na zawsze? Może i nie jest 3 miesięcznym kociakiem, ale na pewno kocha tak samo i odda swoje całe serduszko za kawałek miejsca w domu i w sercu. Jest cudownym, tulaśnym kotkiem. Potrzebuje dużo pieszczot i zabawy. Akceptuje inne koty, jest prawdziwą duszą towarzystwa. Szuka domu niewychodzącego i w pełni bezpiecznego.

Joki

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Przecudna JOKI. Ma ok. roku, jest drobniutka. Kocha człowieka, uwielbia siedzieć na kolanach. Niezwykle kontaktowa i otwarta. Wysterylizowana, odpchlona i odrobaczona. Czeka na dom... stały (lub choć tymczasowy).

Filip

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Filip to ok. 5 mies. kocurek. Rozrabiaka, figlarny i sprytny. Zaczepia brata (Misiek) do zabawy, uwielbia gonitwy po domu. Bardzo głośno mruczy - dostał pseudonim "Zetor". Zdrowy, odrobaczony i odpchlony.

Wiktoria

Telefon kontaktowy: 667 969 456

To kotka bardzo wrażliwa, delikatna i płochliwa. Potrzebuje domu bez innych zwierząt, gdzie spokój i cierpliwość nowych opiekunów sprawi, że całkowicie otworzy się na człowieka. Wysterylizowana, odpchlona i odrobaczona. Ma ok. 2 lat.

Guliwer

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Guliwer, brat Zeusa. Wykastrowany, odpchlony i odrobaczony. Guliwer jest dostojny i zdystansowany, dużo mniej namolny niż Zeus :D.

Zeus

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Ok. 5 mies. kocurek. Wykastrowany, odpchlony i odrobaczony. Zeus lgnie do człowieka jak mało który kot, ciężko się od niego opędzić ;), ma cudowne usposobienie.

Kenia i Ciekawek

Telefon kontaktowy: 518 224 544

Ok. 2-letnia Kenia i jej ok. roczny synek Ciekawek. Adopcja razem lub osobno. Koty są wykastrowane, odpchlone i odrobaczone. Oswojone, mieszkają z dwoma kotkami. Kenia z białą plamką.

Maja i Gucio

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Maja i Gucio. Dwa wesołe, zdrowe i "kuwetkowe" kociaki. Mają ok. 2,5 miesiąca. Odpchlone i odrobaczone. Adopcja razem lub osobno.

Szarik

Telefon kontaktowy: 667 985 709 (dzwonić po godz. 15)

Cześć, może mnie ktoś jeszcze pamięta? Teraz już jestem rocznym kocurkiem I czekam na cudowny dom. Może to właśnie Ty chcesz mnie pokochać? Jestem kochanym tulaskiem a jednocześnie wulkanem energii I wszędzie mnie pełno.

Nikola

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Ok. 2-letnia cudownie łagodna i lgnąca do człowieka koteczka. W typie żbika ;). Odpchlona, odrobaczona i kastrowana. Tak długo czeka na dom

Jadwiga

Telefon kontaktowy: 785 508 446 (Szczecin i okolice) 518 224 544 (Gorzów Wlkp. i okolice)

Jadwiga to półroczna kotka, o pięknym trójkolorowym umaszczeniu, szaro-biało-rudym. Oswojona, lubi się bawić, leżakować na kanapie. Bez problemu daje się głaskać i brać na ręce. Nie gryzie, nie drapie. Korzysta z kuwety. Toleruje inne zwierzęta.

Ewelinka

Telefon kontaktowy: 667 969 456

Starsza Pani (90 lat) bardzo prosi o dom dla swej kotki Ewelinki. Martwi się o kotkę, co się z nią stanie kiedy zabraknie Pani... Jaka jest Ewelinka? Koteczka lubi pieszczoty, mizianie, głaskanie po główce. Ewelinka jest łagodną koteczką w stosunku do innych kotów i do człowieka. Jednak musi trafić do osoby, która da jej czas na przyzwyczajenie się i zaufanie nowemu człowiekowi, który obdarzy ją miłością,troską i opieką . Kotka jest wysterylizowana, ma ok. 4 lata. Ewelinka dotąd żyła na podwórku.