KUMPEL

Telefon kontaktowy: 736 643 489, 508 334 418

Po raz kolejny odwiedziliśmy psiaka w hotelu, wzięliśmy na długi spacer i zrobiliśmy zdjęcia- może teraz ktoś się w nim zakocha! Kumpel to średniej wielkości, niemłody psiak (ma ponad 5 lat). Jest zaszczepiony i odrobaczony, Aktualnie przebywa w hoteliku i czeka na adopcję. Bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem i jak już spotka na swojej drodze ludzi, to wykorzystuje szansę. Łasi się, prosi, skacze, wydurnia- wszystko by zasłużyć na pieszczotę i uwagę człowieka. Przez ekscytacje zachowuje się jak wariat, szarpie na smyczy ale to wszystko z radości. Po dłuższe chwili się uspokaja i idzie grzecznie. Uwielbia być głaskany, przytulony i całowany. W imię tego chętnie odpuści spacerowanie. Lubi spacery ale nie potrzebuje dużej dawki aktywności... Jest typem zazdrośnika, musi być jedynym psem w domu. Nie nadaje się do domu z małymi dziećmi. Nada się dla starszych osób jako towarzysz :) Jest mądrym psem który zasługuje na dobre życie.

Osoby zainteresowane adopcją prosimy o wypełnienie ankiety https://goo.gl/forms/OTPMJfYg94z6Pt283