DZIĘKUJEMY

W związku z przypadającym na 5 grudnia Dniem Wolontariusza chcielibyśmy złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Aby nasza współpraca nadal układała się w tak owocny sposób jak dotąd, a czas poświęcony Fundacji dawał Wam satysfakcję, jak i spełnienie. Gdyby nie Wasza praca, zaangażowanie oraz empatia, jako Fundacja, nie bylibyśmy w stanie zrobić tego co do tej pory zrobiliśmy, osiągnąć tego co udało nam się już osiągnąć. To Wy jesteście tymi co napędzają naszą działalność, to wy jesteście zawsze tam gdzie dzieje się krzywda naszym braciom mniejszym i tam gdzie potrzebna jest pomoc. Gdyby nie Wy Drodzy Wolontariusze, gdyby nie Wasze Domy Tymczasowe wiele zwierzaków nie byłoby wśród nas, uratowaliście wiele istnień niejednokrotnie poprzez ból, pot i łzy, a mimo to nadal jesteście i nadal jest w Was ten zapał.
Za to wszystko jeszcze raz serdecznie dziękujemy i życzymy zarówno sobie jak i Wam kolejnych tak udanych lat

Małgosia, Grażyna, Piotr i Robert