ANACONDA W ASKANIE

Zapraszamy wszystkich przyjaciół ANACONDY na wyjątkowe wydarzenie edukacyjne pt. „Zwierzaki w Galerii Askana” . Zaproście swoich znajomych, rodzinę, zabierzcie dzieciaki i bądźcie z nami w sobotę 23 maja. Rozpoczniemy super atrakcjami dla najmłodszych. Od godz. 11:00 znakomity duet gorzowskich aktorów: Anna Łaniewska i Cezary Żołyński  poprowadzą konkursy, będą występy i różne atrakcje w kąciku dla dzieci. Dla naszych gości „dużych i „małych” szykujemy „Fajową Zabawę Fantową”, z atrakcyjnymi nagrodami. Każdy los wygrywa, a wyciągnąć można będzie: maskotki, książki, biżuterię i… fajowe różności.  Dla miłośników ceramicznego rękodzieła będzie to prawdziwe święto! Grażyna Nawrocka - artystka wyróżniona w XVIII EDYCJI OGÓLNOPOLSKIEGO i XI MIĘDZYNARODOWEGO konkursu "Igłą Malowane" już „wypieka” piękne zawieszki, miseczki i inne cudeńka. Zapraszamy na fundacyjny bazarek rękodzieła. Natomiast po godz. 17:00 behawiorystka Adrianna Szopa i Jej suczka Aqua zrobią dla WAS pokaz psich umiejętności.

Spotkajmy się w Askanie 23 maja. Będziemy dla WAS od 11:00 do 19:00.