ANIMALIA 2015

I znów się udało! IV ANIMALIA za nami. Dopisała pogodna, a plac w parku Słowiańskim zapełniły czworonogi wraz ze swymi właścicielami. I każdy znalazł tam coś dla siebie. A wszystko było możliwe dzięki prawdziwym przyjaciołom zwierząt, na których zawsze możemy liczyć. Podczas imprezy do fundacyjnych skarbonek zebraliśmy 3831,42 złotych oraz 1052,00 złote w zabawie fantowej MOPSiK!!!

Naszymi sponsorami byli:
NESDENT, PANORAMA, HUSSE, OVB, WETART, Kancelaria Prawno-Podatkowa Capitol Legis, Gabinet stomatologiczny UŚMIECH, Restauracja Żółty Smok, PiesPotrafi.pl, www.madbike.pl

Na scenie gościliśmy:
Grubsza Strona Rabarbaru, Ania & Dominik, Mayos Squad, Szkoła muzyczna YAMAHA, Szkoła muzyczna PORTATO, Klub sportowy Mirage, Szkoła tańca DANCE-MIX, Zespół taneczny KONTRA-MINI, Fabryka Formy

Dzielnie wspomagali nas:
Komitet organizacyjny AZORKI, Koalicja "CYRK BEZ ZWIERZĄT", Fundacja "Przyjaciele Czterech Łap", Agnieszka Kopaczyńska-Moskaluk, Lubuski Ambulans Ratownictwa Weterynaryjnego, PsiPakiet.pl, Agencja ochrony HERKULES, OSiR, Prezydent Janusz Paweł Dreczka, Przewodniczący Rady Jan Kaczanowski, UFIR Catering, Balonowe ZOO, Tomasz Kufel, Relaks Grzegorz Habura, Stowarzyszenie Po To Jestem, SpaDog

oraz NASI NIEZASTĄPIENI WOLONTARIUSZE

WSZYSTKIM BARDZO GORĄCO DZIĘKUJEMY i… uśmiechamy się o więcej!

Poniżej kilka fotek z imprezy, oraz linki do artykułów prasowych ...

eGorzowska.pl, TVP Gorzów