Zrobiłeś ciekawe, śmieszne lub dziwne zdjęcie kotu? Chcesz pomóc naszej fundacji ? Zapraszamy Cię do zabawy-konkursu-wystawy! Prześlij do nas zdjęcie oraz dane kontaktowe do siebie, na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Czekamy do 20.08.2014!

UWAGA! Autorzy wybranych zdjęć zostaną ZASZCZYCENI przygotowaniem swoich fotek na licytację, z której dochód zasili konto fundacji. Wydrukowane i oprawione przez autorów zdjęcia, będą prezentowane w  trakcie III Gorzowskiego Festiwalu ANIMALIA. Serdecznie WSZYSTKICH zapraszamy 14 września do Parku Słowiańskiego.

Kochani KOTOFOTOMANIACY pochwalcie się swoim talentem i pomóżcie nam pomagać ! Liczymy na WAS!

Udział w konkursie jest równoznaczny z akceptacją warunków uczestnictwa oraz ze zgodą uczestnika na przetwarzanie jego danych osobowych zgodnie z przepisami ustawy z 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.). Dane osobowe uczestników konkursu będą chronione zgodnie z wymienioną ustawą. Uczestnikowi konkursu przysługuje prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania. Podanie danych jest dobrowolne, lecz ich brak uniemożliwia wzięcie udziału w konkursie.

W sprawie roszczeń wnoszonych przez osoby trzecie odpowiedzialność ponosi autor.

Uczestnik konkursu wyraża zgodę na nieodpłatne publikowanie przez organizatora konkursu nadesłanych przez niego zdjęć. Odbitki zgłoszone do konkursu przechodzą na własność Organizatora. Organizator nie zwraca nadesłanych prac. Organizator zastrzega sobie prawo do ich bezpłatnej reprodukcji w materiałach reklamowych i publikacjach Fundacji Obrony Praw Zwierząt ANACONDA. Uczestnik udziela nieodpłatnego prawa do wykorzystania swojej pracy.